Ajanvaraus

Varaa aikasi tästä

Täältä pääset sähköiseen ajanvaraukseemme!

Onnistuneesta ajanvarauksesta saat aina varausvahvistuksen antamaasi sähköpostiin. Tarkista myös roskaposti, jos varausvahvistusta ei tule!

Jos sinulla on hoitoasi koskien toiveita tai jotain muuta mistä meidän olisi hyvä tietää etukäteen, niin kerrothan niistä ajanvarauksen vahvistuksen päätteeksi lisätieto kohdassa.

​Mainitsethan lisätiedoissa myös, mikäli olet tulossa hoitoon lahjakortilla sekä lahjakortin numeron!


Jos ajanvarauksesta ei löydy sopivaa aikaa, niin ole rohkeasti yhteydessä sähköpostitse kajo@hoitolakajo.fi. Olemme joustavia aukioloaikojemme kanssa!

Jos et pääsekään varaamaasi hoitoon, siirräthän tai peruutahan aikasi viimeistään 24h ennen varatun hoitosi alkua. Siirron ja peruutuksen voit tehdä kätevästi sähköisen järjestelmämme kautta, sähköpostilla, tekstiviestillä tai soittamalla. Samana päivänä peruutetusta tai peruuttamattomasta hoitoajasta Kajolla on oikeus laskuttaa varatun hoidon hinta.

Ethän saavu hoitoon ikinä kipeänä! Nyt poikkeusaikana peru tai siirrä aikasi pienimmistäkin flunssanoireista, vaikka vain hetki ennen hoitoasi. Emme tällä hetkellä laskuta niistä. Ja huomioithan, että mekin voimme joutua siirtämään aikoja lyhyellä varoitusajalla Pysytään terveinä!

Varaa aikasi tästä

Hyvänolon hoitola Kajo