Yhteystiedot

Hyvänolon hoitola Kajo
Isonportintie 2
33800 Tamperep . 045 2693395

kajo(at)hoitolakajo.fi

@hoitolakajo


Sijainti

Hyvänolon hoitola Kajo sijaitsee vanhalla ja tunnelmallisella Viinikka-Nekalan omakotitaloalueella vaaleanpunaisen puutalon kellarikerroksessa. Meille on helppo saapua mistä päin Tamperetta tahansa tai vaikka naapurikunnista, koska sijaitsemme Helsinki-Tampere moottoritien päässä vain 2 km päässä Tampereen keskustasta. Pysäköinti on ilmaista tien varressa ja bussilla tullessasi lähimmäksi pääset numerolla 14, mutta myös kaikki Lempääläntietä pitkin kulkevat bussit pysähtyvät Kuokkamaantien pysäkillä, joka on vain noin 300m päässä hoitolasta.

Huomioithan, että hoitolaan kulkeminen tapahtuu rappusia pitkin.


Aukiolo ja ajanvaraus

Hoitola on auki joustavasti ajanvarauksella.

Yleisemmin aikoja löytyy ma-pe klo 9-19 sekä lauantaisin 9-15.

Ajanvaraus onnistuu parhaiten sähköisen ajanvarauksemme kautta. Jos ajanvarauskalenterista ei löydy sopivaa aikaa, haluat varata ajan useamman kuukauden päähän tai sinulla on jotain kysyttävää, niin otathan ensisijaisesti yhteyttä sähköpostilla kajo@hoitolakajo.fi. Otamme tiedusteluita ja ajanvarauksia myös puhelimitse, mutta kesken hoitojen emme pääse vastaamaan puhelimeen.

Toivomme, että saavut hoitoon täsmällisesti noin 5 min ennen hoidon alkua, koska haluamme taata jokaiselle asiakkaalle keskeyttämättömän ja nautinnollisen hoitohetken.

Saat esitietolomakkeen etukäteen täytetäväksi, jos meillä on sinun sähköpostiosoitteesi. Toivomme, että vastaisit siihen huolellisesti ja mahdollisimman pian, niin saamme toteutettua hoitosi toiveidesi mukaisesti ja turvallisesti sekä säästämme molempien aikaa, kun pääsemme heti tositoimiin tultuasi hoitolalle.

Ethän saavu hoitoihin kipeänä! Mikäli et syystä tai toisesta pääse varaamaasi hoitoon, niin siirräthän tai peruutathan aikasi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään hoitoa edeltävänä päivänä. Samana päivänä peruutetusta hoidosta laskutamme 50% varatun hoidon hinnasta. Peruuttamattomasta ajasta veloitamme 100% varatun hoidon hinnasta.


Tuote- ja lahjakorttiostokset

Tuote- tai lahjakorttiostoksia varten varaa oma henkilökohtainen shoppailuhetkesi nettiajanvarauksestamme tai sovi asiasta etukäteen kanssani, sillä haluan taata kaikille häiriöttömän ja rentouttavan hoidon!

Huomasithan, että lahjakorttien osto tapahtuu helposti myös sähköisesti sivun yläreunassa olevan lahjakortti kohdan kautta.

Asiakkaani voivat ostaa Unna Nordicin tuotteita myös suoraan Unnan verkkokaupasta -5% alennuksella käyttämällä koodia unna-hhkajo! Käyttämällä alla olevaa linkkiä pääset verkkokauppaan ja alennus-koodisi aktivoituu automaattisesti!

http://kauppa.unnanordic.fi/?coupon=unna-hhkajo


Ole rohkeasti yhteydessä jos sinulla on mitä tahansa kysyttävää, olemme täällä sinua varten – luonnollisesti!


Hyvänolon hoitola Kajo