Jalkahoidot

Jalkojen hoitoa ei kannata unohtaa, sillä kauniit ja pehmeät vaativat säännöllistä hoitoa. Suosittelemmekin käymään jalkahoidossa 1-3 kk välein. Jalkahoidot toteutamme huolellisesti ihanilla kotimaisilla EkoPharma jalkahoitotuotteilla. Kajon jalkahoidosta lähdet aina kevein jaloin ja rentoutuneena.

Kosmetologi hoitaa lähtökohtaisesti terveitä jalkoja, joten jos sinulla on sisäänpäinkasvaneen kynnen takia tulehdusta tai paha sieni-infektio suosittelen kääntymään lääkärin tai jalkahoitajan puoleen


Perinteinen jalkahoito, 60 min

Hoito sisältää jalkakylvyn, kynsien leikkauksen ja viilauksen, kynsinauhojen hoidon ja siistimisen, kovettumien poiston, känsän poiston ja hieronnan loppuvoiteineen.


Perusteellinen jalkahoito, 90 min

Valitse tämä hoito, jos jalkasi vaativat enemmän hoitoa, kaipaat pidempää hierontaa tai edellisestä käynnistäsi on jo pidempi aika!  Hoito sisältää jalkakylvyn, kynsien leikkauksen ja viilauksen, kynsinauhojen hoidon ja siistimisen, kovettumien poiston, känsien poiston ja hieronnan.


Kynsien leikkaus, 30 min

Hoidon aikana kylvetämme jalat, leikkaamme ja viilaamme varpaiden kynnet ja jos aika riittää siistimme kevyesti kynsinauhoja tai ohennamme vähän kynsiä.

Jos kyntesi vaativat enemmän ohennusta, suosittelen varaamaan ajan perinteiseen jalkahoitoon!


Jalkahieronta, 30 min

Tämä hoito sopii pikaiseen jalkojen hemmotteluun! Hoito sisältää jalkakylvyn, jalkahieronnan ja hoitovoiteen. Tämän voi helposti yhdistää muihin hoitoihin.


Lisäpalvelut

Lakkaus
Geelilakkaus
Käsihieronta
Päähieronta


Hyvänolon hoitola Kajo