Mikro- Meso Terapia

BTB13 MIKRO-MESO TERAPIA, 60min

Tehokas ihon mikroneulaus & mesoterapiakäsittely

BTB13 Mikro-Meso Terapia on hoitomenetelmä, joka yhdistää tehokkaaksi kokonaisuudeksi ihon kollageenia edistävän mikroneulauksen ja ihoa täyteläistävän mesoterapian. Se on ei-kirurginen toimenpide, jolla muodostetaan steriilien neulojen avulla väyliä ihon epidermikseen ja dermikseen. Käsittely stimuloi ihon omaa luonnollista kollageeni ja elastiini tuotantoa. Yhdistettynä ainutlaatuiseen, patentoituun BTB13- yhdisteen soluja uudistavaan vaikutukseen, hoito tekee ihosta kiinteämmän kimmoisamman, vahvemman, sen väri, rakenne tasoittuu ja ihosta tulee silmin nähden heleämpi.

Hoidolla pystytään tehokkaasti vaikuttamaan ikääntymisen merkkeihin, kuten hienoihin juonteisiin, ryppyihin ja ihon velttouteen. Sillä voidaan hoitaa maksaläiskiä, pigmenttimuutoksia, epäpuhdasta ihoa, suurentuneita ihohuokoisia, aikuisiän aknea ja rosaceaa, ihon punoitusta ja couperosaa sekä arpia ja aknearpia.

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, PHA-happokuorinnan, mikroneulauksen valitulla BTB13 -seerumilla, mesoterapian (imeytys), silmänympärysvoiteen, kasvonaamion, kevyen kasvohieronnan ja hoitovoiteet.

Parhaat tulokset saavutetaan 3-6 kerran sarjahoidolla, mutta jo yksikin hoito kosteuttaa ja täyteläistää ihoa ja lisää ihon kimmoisuutta. Hoitoväli suositus on 4-6 viikkoa.

  • On mahdollista, että iho punoittaa, kihelmöi sekä tuntuu kiristävältä tai jopa kuivalta vuorokauden ajan käsittelyn jälkeen. Herkkäihoisilla iho voi reagoida viikonkin ajan hilseilemällä ja kuoriutumalla.
  • Onnistunut hoito vaatii oikeanlaiset kotihoitotuotteet. Kahden viikon ajan hoidosta tulisi käyttää BTB13 Anti-Redness voidetta, joka vahvistaa ja rauhoittaa ihoa, sekä ihotyypille sopivaa BTB13 seerumia.
  • Samana päivänä on vältettävä saunaa, hikiliikuntaa, uimista ja auringonottoa, eikä iholle suositella levitettäväksi muita kuin ohjeistettuja tuotteita.
  • Aurinkoa tulee välttää viikon ajan ja aurinkosuojavoidetta käyttää koko hoitoprosessin ajan.

Kasvot ja kaula, 1. käynti 145 €

Kasvot ja kaula, jatkokäynnit 135 €

Sarjahoito (3x) 400 €

Lisäpalvelut:

  • decolteen mikroneulaus 40 €
  • käsien mikroneulaus 48 €

Hyvänolon hoitola Kajo