Ripset ja kulmat

Ripsien kestotaivutus

Kestotaivutus korostaa silmiesi luonnollista kauneutta! Siinä omat ripsesi taivutetaan kauniisti ylöspäin saaden ne näyttämään pidemmiltä ja tuuheammilta. Samalla katseesi avartuu kauniisti. Kestotaivutus sisältää aina myös ripsien kestovärin. Kestotaivutus kestää ripsissä ripsen elinajan eli noin 8-10 viikkoa.

Ripsien kestotaivutus, 60 min


Ripsien ja kulmien kestovärjäykset

Kestovärjäykset tuovat syvyyttä katseeseen ja kehystävät kasvosi kauniisti.

Kulmien värjäys ja muotoilu, 15 min

Ripsien värjäys, 15 min

Ripsien ja kulmien värjäys, 30 min


Ripsipidennykset

Jos kaipaat volyymiä ripsiisi tai haluat päästä helpolla ja vaivattomasti aamuisin, niin ripsipidennykset voisivat olla sinun vaihtoehtosi.

Ripsen kasvuaika on keskimäärin 60-90 päivää, jonka jälkeen ripsi irtoaa ja tilalle alkaa kasvaa uusi. Ripsipidennyksessä, jokaiseen kasvuvaiheen puolen välin ylittäneeseen ripseen liimataan ripsikuitu antamaan volyymia. Ripsipidennykset tulisi huoltaa ammattilaisella 2-4 viikon välein. Huoltoväli on yksilöllinen, riippuen luonnonripsien omasta uusiutumistahdista sekä siitä miten kovalle rasitukselle ripset joutuvat.

Tulethan ripsihuoltoon aina puhtain silmin ilman meikkiä! Kasvot ja ripset olisi hyvä pestä huolellisesti 2 tuntia ennen ripsipidennysten laittoa, koska kosteisiin ripsiin tehdyt pidennykset eivät välttämättä pysy ja meikin poisto ennen laittoa kuluttaa ripsikuitujen kiinnitysaikaa.

Klassiset ripsipidennykset, 120-150 min

Ripsihuolto, edellisestä käynnistä max. 4 vko, 75 min


Huomioithan, ettemme tee kestovärjäyksiä, kestotaivutuksia ja ripsipidennyksiä alle 16-vuotiaalle edes vanhemman luvalla!

Hyvänolon hoitola Kajo