Hemmottelupaketit

Unna Nordic – metsäelämys, 75 min

Rentouttava, metsäinen elämyshoito kaikille aisteille. Hoito alkaa rentouttavalla selkähieronnalla, jonka jälkeen vuorossa on kasvojen hemmottelu. Kasvot syväpuhdistetaan, ihoa kirkastavalla turve-hiilikuorinnalla. Ihoasi hellitään ja kosteutetaan kerrostamalla koivunmahlaa sisältäviä hoitovesiä sekä ihoa uudistavia seerumeja. Syvän rentoutumisen koet viimeistään havumetsältä tuoksuvan kasvohieronnan aikana, jonka jälkeen kasvoillesi levitetään viilentävä kasvonaamio. Naamion vaikuttaessa kätesi saavat vielä oman osansa hieronnalla. Hoidon päätteeksi voit virkistäytyä luomuteellä.


Loman Kajo-HEmmotteluhoito, 2h 30min

Tämä on todellinen hemmotteluhoito lomaa kaipaavalle. Hoito alkaa syvärentouttavalla selän kuumakivihieronnalla, joka lämmittää sisintäsi kuin aurinko hiekkarannalla. Kuumien kivien jälkeen siirrymme intialaiseen päähierontaan, joka rauhoittaa, lievittää stressiä ja parantaa hapen ja ravinteiden kulkeutumista pää- ja niska-alueella, kuin kevyt kävely rantaa pitkin aaltojen huuhtoessa varpaitasi. Seuraavaksi pulahdetaan uimaan, kun kasvosi saa superkosteuttavan ja kirkastavan kasvohoidon. Naamion vaikutuksen aikana kätesi saavat vielä kosteuttavan ja pehmittävän hieronnan.


Metsän Kajo-HEmmotteluhoito, 90 min

Hoito sisältää koko vartalon kuivaharjauksen, joka kiihdyttää pintaverenkiertoa ja tekee ihosta vastaanottavaisemman. Sen jälkeen iho kosteutetaan ja öljytään hierontaottein aromaattisella öljyllä, joka rentouttaa sinut ja vie keskelle puhdasta metsää. Metsäretki jatkuu ja kasvosi saavat vielä osansa hemmottelua ihanalla kasvohoidolla, joka sisältää; puhdistuksen, kuorinnan, naamion ja kosteutuksen. Vielä lopuksi saat nauttia kupillisen luomuteetä! Nyt mielesi on levännyt sekä vartalosi ja kasvosi kosteutetut ja pehmeät!


Aamunkajo -HEmmotteluhoito, 2h 30 min

Tämä on virkistävä kokonaisvaltainen hoito… kuin kävely aamukasteen kostuttamassa puhtaassa ja raikkaassa metsässä. Hoito sisältää sinulle sopivan virkistävän ja kosteuttavan peruskasvohoidon, Kajon manikyyrin ja perinteisen jalkahoidon. Olosi on hoidettu ja virkeä!


Lämmön Kajo -HEmmotteluhoito, 90 min

Tämä hoito on todellinen kylmien säiden hemmotteluhoito. Ensiksi jalkasi pääsevät lämpöiseen kylpyyn, jonka aikana kätesi hierotaan ja hoidetaan pehmeiksi. Kylvyn jälkeen jalkasi paketoidaan lämpimästi ja koko vartalosi pääsee lämpöisten kivien pehmeään syleilyyn. Koko vartalon kuumakivihieronta rentouttaa lihaksesi ja karkottaa viimeisetkin vilun väreet. Sinun on hyvä ja lämmin olla! Loppuun saat heräillä rauhassa lämmittävää luomuteetä nauttien!


Illankajo -HEmmotteluhoito, 2h 30 min

Kuinka helppoa voikaan olla laittautua juhliin. Tämä on juhliin valmistautuvan hemmotteluhoito. Hoito pitää sisällään hemmottelevan ”tuhkimo”kasvohoidon, kulmien värjäyksen, sormien kynsien geelilakkaukset sekä meikkauksen.


Metsän kuningas -HEmmotteluhoito, n. 2h

Tämä on miehille suunnattu hemmotteleva spa-hoitokokonaisuus. Ensin kasvot hoidetaan ihon tarpeiden mukaisesti. Kasvohoidon jälkeen selkä-hartia-niska-alue hierotaan klassisin hierontaottein. Lopuksi voi jatkaa rentoutumista päähieronnalla tai valita sileän ihon, joko selän tai rinta-vatsa -alueen sokeroinnilla.


Kajon Parihoito, 60-70 min

Pieni ripaus romantiikkaa arkeen. Hoito on suunnattu pariskunnille. Hoito sisältää rentouttavat ja hemmottelevat peruskasvohoidot kahdelle vierekkäisillä hoitopedeillä.


Hyvänolon hoitola Kajo