Lahjaideat

Tähän olemme koonneet ajankohtaisia tuotepaketteja sekä suosituimpia ja ihanan hemmottelevia hoitoja antamaan sinulle ideaa lahjan valintaan. Voit käydä ostamassa ne hoitolasta, tilata tuotteiden tilaus kohdasta tai ostaa sähköiselle lahjakortille.


Suosittuja ja HEmmottelevia hoitoja lahjaksi

Kajon kasvohoito, 60-70 min — 82 €

Hoito on oikea tehopaketti ihanilla Unna Nordic -ihonhoitotuotteilla, joka räätälöidään ihosi tilanteen tai toiveidesi mukaiseksi. Hoitoon voidaan tuoda tehoja ultraääni- tai timanttihiontalaitteella, tehdä mekaaninen puhdistus tai poistaa miiliumeja kuitenkaan unohtamatta hemmottelua ja rentoutusta. Hoito sisältää vähintään alkupuhdistuksen, kuorinnan, kosteutuksen, hieronnan, naamion ja sinulle sopivat loppuvoiteet ja mitä muuta ehdimmekään 60-70 minuutissa kasvojesi ihon hyväksi tekemäänkään.


Kajon Täydellinen kasvohoito, 90min — 96 €

Hoitolamme perusteellisin ja hemmottelevin kasvohoito Unna Nordic-tuotteilla, joka räätälöidään ihosi tilanteen tai toiveidesi mukaiseksi. Hoitoon voidaan tuoda tehoja ultraääni- tai timanttihiontalaitteella, tehdä mekaaninen puhdistus, poistaa miiliumeja tai vaikka värjätä kulmat ja ripset. Hoito sisältää vähintään alkupuhdistuksen, kuorinnan, kosteutuksen, seerumit, pitkän hieronnan, naamion, sinulle sopivat loppuvoiteet ja kaiken mitä ehdimmekään 90 minuutin aikana kasvojesi ihon ja mielesi hyväksi tekemään. Hoito on taatusti ihanan rentouttava ja täydellinen lahjaidea.


Metsän Kajo -HEmmotteluhoito, 90 min — 98 €

Hoito sisältää koko vartalon kuivaharjauksen, joka kiihdyttää pintaverenkiertoa ja tekee ihosta vastaanottavaisemman. Sen jälkeen iho kosteutetaan ja öljytään hierontaottein aromaattisella öljyllä, joka rentouttaa sinut ja vie keskelle puhdasta metsää. Metsäretki jatkuu ja kasvosi saavat vielä osansa hemmottelua ihanalla kasvohoidolla, joka sisältää; puhdistuksen, kuorinnan, naamion ja kosteutuksen. Vielä lopuksi saat nauttia kupillisen yrttiteetä! Nyt mielesi on levännyt sekä vartalosi ja kasvosi kosteutetut ja pehmeät!


Aamunkajo -HEmmotteluhoito, 2h 30 min — 145 €

Tämä on virkistävä kokonaisvaltainen hoito… kuin kävely aamukasteen kostuttamassa puhtaassa ja raikkaassa metsässä. Hoito sisältää sinulle sopivan virkistävän ja kosteuttavan peruskasvohoidon, Kajon manikyyrin ja perinteisen jalkahoidon. Olosi on hoidettu ja virkeä!


Lämmön Kajo -HEmmotteluhoito, 90 min — 98 €

Tämä hoito on todellinen kylmien säiden hemmotteluhoito. Ensiksi jalkasi pääsevät lämpöiseen kylpyyn, jonka aikana kätesi hierotaan ja hoidetaan pehmeiksi. Kylvyn jälkeen jalkasi paketoidaan lämpimästi ja koko vartalosi pääsee lämpöisten kivien pehmeään syleilyyn. Koko vartalon kuumakivihieronta rentouttaa lihaksesi ja karkottaa viimeisetkin vilun väreet. Sinun on hyvä ja lämmin olla! Loppuun saat heräillä rauhassa lämmittävää yrttiteetä nauttien!


Meikkipussi uusiksi, 30 min — 350 €

Tämä on jokaisen naisen unelma ja loistava lahjaidea! Hoito pitää sisällään sinulle sopivien meikkituotteiden valinnan ja ohjeistuksen sekä seuraavat tuotteet täydellisen meikin tekemiseen; meikinpohjustusvoide, meikkivoide, 3in1 silmänalusvoide, silmämeikinpohjustusvoide, luomiväri, rajauskynä, ripsiväri, kulmakynä, poskipuna, huultenrajauskynä, huulipuna ja meikkipussi.


Unna Nordic -iho kuntOOn, 20 min — 230 €

Tästä lahjasta lahjan saaja pitää varmasti! Paketti pitää sisällään tuokion, jonka aikana valitsemme sinulle sopivat tuotteet ja saat opastuksen niiden käyttöön sekä seuraavat tuotteet; tuotteet kaksoispuhdistukseen, hoitoveden, seerumin, kasvovoiteen ja silmänympärysvoiteen.


Nuorelle esim. valmistujaislahjaksi tai rippilahjaksi

Nuorenihon kasvohoito, 60 min — 72 €

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, hieronnan, naamio ja sinulle sopivat loppuvoiteet sekä opastuksen ihon hoitoon. Jokainen iho on yksilöllinen, joten hoito räätälöidään ihosi tarpeiden ja toiveidesi mukaisesti. Tämä sopii hyvin nuorelle, ensimmäisiä kertoja kasvohoitoon tulevalle, joka tarvitsee hieman opastusta ihon hoidossa. Tarvittaessa hoito sisältää mekaanisen ihonpuhdistuksen.


Meikkipussi uusiksi, 30 min — 350 €

Tämä on jokaisen naisen unelma ja loistava lahjaidea! Hoito pitää sisällään sinulle sopivien meikkituotteiden valinnan ja ohjeistuksen sekä seuraavat tuotteet täydellisen meikin tekemiseen; meikinpohjustusvoide, meikkivoide, 3in1 silmänalusvoide, silmämeikinpohjustusvoide, luomiväri, rajauskynä, ripsiväri, kulmakynä, poskipuna, huultenrajauskynä, huulipuna ja meikkipussi.


MieHElle

Metsän kuningas -HEmmotteluhoito, n. 1h 45min — 120 €

Tämä on miehille suunnattu hemmotteleva spa-hoitokokonaisuus. Hoito alkaa selkä-hartia-niska-alueen klassisella hieronnalla. Selkähieronnan jälkeen rentoutuminen jatkuu stressiä lievittävällä päähieronnalla, jonka jälkeen vielä käännytään ympäri ja kasvot hoidetaan ihon tarpeiden mukaisesti päättyen ihanaan kasvohierontaan.


Hää- ja vuosipäivänä

Kajon Parihoito, 70 min — 102 €

Pieni ripaus romantiikkaa arkeen. Hoito on suunnattu pariskunnille. Hoito sisältää rentouttavat ja hemmottelevat peruskasvohoidot kahdelle vierekkäisillä hoitopedeillä.

Hyvänolon hoitola Kajo