Hieronnat

Kuumakivihieronta

Kuumakivihieronta on syvärentouttava hoito, jossa miellyttävän lämpöiset kivet liukuvat pehmeästi iholla. Tämä on palelijan unelmarentoutushoito! Kivistä siirtyvä lämpö laukaisee tehokkaasti lihasjännityksiä sekä lievittää stressiä. Se rentouttaa, tehostaa veri- ja imunestekertoa sekä aineenvaihduntaa. Hieronnan jälkeen onkin muistettava juoda vettä reilusti!


Kuumakivihieronta, 30 min

Tämän hoidon aikana ehdimme käsitellä toiveesi mukaan joko selkä-niska-hartia alueen tai jalat kokonaan.


Kuumakivihieronta, 45 min

Tämän hoidon aikana ehdimme käsitellä perusteellisemmin toiveesi mukaan joko selkä-niska-hartia alueen tai jalat kokonaan.


Kuumakivihieronta, 75 min

Tämän hoidon aikana ehdimme käsittelemään ja rentouttamaan koko vartalosi.


Kuumakivihieronta kahdelle, 60 min

Selän kuumakivihieronnat kahdelle vierekkäisillä pedeillä. Ihana yhteinen tunnin hemmotteluhetki!Klassiset hieronnat

Hieronnat toteuttaa kosmetologi, joten kyse ei ole voimakkaasta urheiluhieronnannasta vaan hemmottelevasta ja rentouttavasta klassisesta hieronnasta.


Selkähieronta, 45 min

Hoidon aikana keskitymme selkä- niska-hartia alueen hierontaan.


Jalkahieronta, 30 min

Tämä hoito sopii pikaiseen jalkojen hemmotteluun! Hoito sisältää jalkakylvyn, jalkahieronnan ja hoitovoiteen. Tämän voi helposti yhdistää muihin hoitoihin.


Klassinen kokovartalohieronta, 90 min

Tämän hoidon aikana hemmottelemme koko vartaloasi ja mieltäsi pehmeällä rentouttavalla hieronnallaIntialainen päähieronta, 45 min

Intialainen päähieronta yhdistää tuhatvuotisen päänhierontaperinteen länsimaiseen hartiaseudun hierontaan. Kaikki hierontaliikkeet tuntuvat miellyttäviltä ja rauhoittavilta. Päähieronta vapauttaa verenkiertoa pään, niskan, hartioiden ja käsivarsien seudulta, jolloin hapen sekä ravinteiden vaikutus paranee ja stressi lievenee. Hieronta tehdään istualtaan kevyiden vaatteiden päältä. Hieronnassa ei käytetä öljyä. 


Hyvänolon hoitola Kajo