Kasvohoidot

Mitä toivot kasvohoidoltasi?

Jos toivot, että kasvohoitosi on elämys, hemmottelua ja rentoutumista ylellisellä ja tehokkaalla vegaanisella sertifioidulla luonnonkosmetiikalla, on Unna Nordic -kasvohoidot valintasi.

Jos taas odotat kasvohoidoltasi vielä enempi tehoja ja apua ikääntymisen merkkeihin tai iho-ongelmiin, niin medikaaliset BTB13-erikoiskasvohoidot ovat valintasi.Unna Nordic -kasvohoidot

Rentouttavat ja hemmottelevat kasvohoidot ihosi tarpeiden mukaan suomalaisella ekosertifioidulla Unna Nordic –sarjalla. Hoidoissa yhdistyvät luonnon tehokkaimmat raaka-aineet rentouttavaan kaikkia aisteja hellivään metsäiseen hoitokokonaisuuteen. Aikaa varatessa sinun ei tarvitse tietää mitä ihosi tarvitsee vaan valitset hoidon keston mukaan ja loput räätälöimme yhdessä hoidon aluksi. Tervetuloa ihoasi, mieltäsi ja aistejasi hellivään kasvohoitoon!


Peruskasvohoito, 45 min

Tämä on perinteinen hemmotteleva kasvohoito Unna Nordic -ihonhoitotuotteilla, joka sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, kosteutuksen, hieronnan, naamion ja sinulle sopivat loppuvoiteet. Se voidaan räätälöidä ihosi tilanteen ja toiveidesi mukaisesti kosteuttavaksi, puhdistavaksi, tasapainottavaksi tai kiinteyttäväksi.


Kajon Kasvohoito, 60-70 min

Hoito on oikea tehopaketti ihanilla Unna Nordic -ihonhoitotuotteilla, joka räätälöidään ihosi tilanteen tai toiveidesi mukaiseksi. Hoitoon voidaan tuoda tehoja ultraääni- tai timanttihiontalaitteella, tehdä mekaaninen puhdistus tai poistaa miiliumeja kuitenkaan unohtamatta hemmottelua ja rentoutusta. Hoito sisältää vähintään alkupuhdistuksen, kuorinnan, kosteutuksen, hieronnan, naamion ja sinulle sopivat loppuvoiteet ja mitä muuta ehdimmekään 60-70 minuutissa kasvojesi ihon hyväksi tekemäänkään.


Kajon Täydellinen kasvohoito, 90min

Hoitolamme perusteellisin ja hemmottelevin kasvohoito Unna Nordic-tuotteilla, joka räätälöidään ihosi tilanteen tai toiveidesi mukaiseksi. Hoitoon voidaan tuoda tehoja ultraääni- tai timanttihiontalaitteella, tehdä mekaaninen puhdistus, poistaa miiliumeja tai vaikka värjätä kulmat ja ripset. Hoito sisältää vähintään alkupuhdistuksen, kuorinnan, kosteutuksen, seerumit, pitkän hieronnan, naamion, sinulle sopivat loppuvoiteet ja kaiken mitä ehdimmekään 90 minuutin aikana kasvojesi ihon ja mielesi hyväksi tekemään. Hoito on taatusti ihanan rentouttava ja täydellinen lahjaidea.


Taimi C-vitamiini kasvohoito, 60 min

Tämä hoito on kirkastava ja uudistava c-vitamiini tehohoito. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, c-vitamiini seerumin, hieronnan, naamion ja sinulle sopivat loppuvoiteet.  Hoitolassa aloitettu c-vitamiini tehokuuri jatkuu kotona aamuin ja/tai illoin kuurin loppuun asti. Hoito kirkastaa ihoa, sen väri parantuu ja se aktivoi kollageenin tuotantoa. Tulokset näkyvät 3-4 viikon kuluttua hoidon aloituksesta. Hoito sisältää Taimi c-vitamiini seerumin kotihoitotuotteeksi.BTB13 -erikoiskasvohoidot

BTB13 sarjassa yhdistyvät viimeisin tiede ja luonnollinen puhtaus.

Suomalaisen tutkijaryhmän kehittämä patentoitu BTB13-yhdiste aktivoi ihon omia kantasoluja tuottamaan uusia terveitä ihosoluja. Tämän tehokkaan BTB13-yhdisteen ja antioksidanttien, puhtaiden vitamiinien avulla, BTB13-kasvohoidoissa pääsemme tehokkaasti vaikuttamaan ihon ongelmiin ja ikääntymisen merkkeihin. Vaikka näissä kasvohoidoissa keskitymme ihon ongelmiin, niin emme kuitenkaan unohda Kajon ”tavaramerkkiä” kosketuksen voimaa ja pientä hemmottelua.

BTB13 on myös kotimainen ammattikosmetiikkasarja ja vaikka se ei sertifioidun luonnonkosmetiikan määritelmää täytäkään on sen taustalla vihreät arvot ja ekologisuus.


BTB13 Herkkä – Kasvohoito Herkälle ja atOOppiselle iholle, 50 min

Suojaava ja kosteuttava kasvohoito, joka vahvistaa ihoa ja vähentää ihon punoitusta ja reaktiivisuutta.

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, hellävaraisen entsymaattisen kuorinnan, tehoseerumin, hoitoöljyn. hieronnan, silmänympärysvoiteen ja probiootti-kasvonaamion yksilöllisillä tehoaineilla ja hoitovoiteen.


BTB13 Kosteutus – Syväkosteutusta kuivalle iholle, 60 min

Janoiselle iholle räätälöity syväkosteuttava ja ihoa täyteläistävä kasvohoito.
Ihanteellinen syksyisin valmistamaan ihoa kylmälle ja talvella kosteuttamaan kylmän ilman kuivattamaa ihoa. Sopii myös hyvin rentouttavaksi ja heleyttäväksi kasvohoidoksi ennen tärkeää päivää!

Hoito sisältää kaksoipuhdistuksen, entsymaattisen kuorinnan, ihon kosteutuksen hoitovesillä, seerumin imeytytksen laitteella, silmänympärysnaamion, kasvonaamion yksilöllisillä tehoaineilla sekä hieronnan.


BTB13 Pro-Age – Kiinteyttävä ja Heleyttävä kasvohoito aikuiselle iholle, 60 min

Ihoa kiinteyttävä kasvohoito uudistaa ja aktivoi ihosoluja, edistää ihon kimmoisuutta, kosteuttaa ja palauttaa ihon nuorekkaan hehkun.

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, AHA-happokuorinnan, tarvittavat seerumit/hoitoöljyt, hieronnan, silmänympärysvoiteen ja pro-age-kasvonaamion yksilöllisillä tehoaineilla ja hoitovoiteet.


BTB13 Puhdistus – puhdistava ja tasapainottava kasvohoito epäpuhtaalle ja rosacea iholle, 60min

Seka-, rasvaisen ja epäpuhtaan ihon puhdistava kasvohoito tasapainottaa talineritystä, eliminoi ihotulehdusta ja kirkastaa ja heleyttää ihoa.

Hoito sisältää kaksoispuhdistuksen, PHA-happokuorinnan, mekaanisen ihonpuhdistuksen, tehoseerumi ja hoitoöljy, silmänympärysvoiteen ja rauhoittavan kasvonaamion yksilöllisillä tehoaineilla, kevyen hieronnan ja hoitovoiteet.


BTB13 Piristys – kasvohoito väsyneelle ja samealle iholle, 50 min

Väsyneen ja samean ihon kirkastava superkasvohoito häivyttää stressin merkkejä iholta sekä uudistaa ja heleyttää ihoa palauttaen ihon nuorekkaan ja levänneen ilmeen.

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, AHA-happokuorinnan, tarvittavat seerumit/hoitoöljyt, hieronnan, silmänympärysvoiteen ja probiootti-kasvonaamion yksilöllisillä tehoaineilla ja hoitovoiteet.


BTB13 Kirkastus – vaalentava kasvohoito ihon pigmenttimuutoksille, 50 min

Ihon pigmenttilaikkuja vaalentava ja ihoa kirkastava kasvohoito uudistaa ja tasoittaa ihon pintaa ja väriä tehokkaasti.

Hoito sisältää kaksoispuhdistuksen, PHA-happokuorinnan, Kojic acid -vaalentavan kasvoseerumin, tehoseerumin ja hoitoöljyn, hieronnan, silmänympärysvoiteen ja  vitamiini-kasvonaamion ja hoitovoiteet.


BTB13-kemiallinen kuorinta, 35 min

Ihoa kirkastava ja puhdistava kemiallinen kuorintahoito uudistaa ihon pintaa ja lisää ihon solu-uusiutumista.  Tämä on kiireisen, mutta tehoja kaipaavan pika- erikoiskasvohoito.

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, BTB13 Pro-age AHA Duo-Scrub -kasvokuorinnan, happokuorinnan, tarvittavat seerumit ja loppuvoiteen. Hoitoa suositellaan 3 kerran- sarjahoitona.Tarvitsen apua valintaan – kasvohoito, n. 60 min

Kun et tiedä mitä ihosi kaipaa tai menet sekaisin eri vaihtoehdoista, niin valitse tämä. Hoidon aluksi valitsemme yhdessä ihosi tarpeiden ja toiveidesi mukaan sinulle sopivan kasvohoidon.


Nuoren ihon kasvohoito, 60 min

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, hieronnan, naamio ja sinulle sopivat loppuvoiteet sekä opastuksen ihon hoitoon. Hoito räätälöidään ihosi tarpeiden ja toiveidesi mukaisesti. Tämä sopii hyvin nuorelle, ensimmäisiä kertoja kasvohoitoon tulevalle, joka tarvitsee hieman opastusta ihon hoidossa. Tarvittaessa hoito sisältää mekaanisen ihonpuhdistuksen.


Miesten kasvohoito, 60 min

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, hieronnan, naamion ja sinulle sopivat loppuvoiteet. Hoito räätälöidään ihosi tarpeiden ja toiveidesi mukaisesti. Hoito sisältää tarvittaessa mekaanisen ihonpuhdistuksen tai timanttihionnan.


Timanttihionta, 60 min

Timanttihionta uudistaa, puhdistaa ja kirkastaa ihoa sekä tasoittaa ihon väriä. Hoito poistaa tehokkaasti ihon pinnalta kuollutta ihosolukkoa, puhdistaa ihohuokosia ja stimuloi paikallista verenkiertoa. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, timanttihionnan, tehoaineiden imeytyksen ultraäänellä, hieronnan, naamion, ja sinulle sopivat loppuvoiteet. Timanttihiontaa ei tehdä Roaccutan-, antibiootti- tai kortisonikuurien aikana, tai mikäli iholla on runsaasti märkiviä näppyjä tai psoriasis.         


Ultraäänipuhdistus, 70 min

Ultraäänipuhdistus kuorii, syväpuhdistaa ja heleyttää ihoa hellävaraisesti ultraäänivärähtelyn avulla.  Sopii hyvin epäpuhtauksia sisältävälle iholle sekä herkälle ja couperosaiholle. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, ultraäänikuorinnan, tehoaineiden imeytyksen ultraäänellä, hieronnan, naamion, ja sinulle sopivat loppuvoiteet. Hoitoa ei suositella raskaana oleville.


Hyvänolon hoitola Kajo