Kasvohoidot

Huom! Hinnasto ja palvelukuvaukset päivitetty 1.2.2023. Jos sinulla on lahjakortti johonkin kasvohoitoon, jonka kuvausta ja hintaa et löydä, ole yhteydessä hoitolaan puhelimitse tai sähköpostilla, niin katsotaan mikä hoito vastaa parhaiten lahjakorttiasi.

Mitä toivot kasvohoidoltasi?

Hoitolassa on käytössä kaksi ihanaa suomalaista hoitolakosmetiikkasarjaa; Unna Nordic ja BTB13.

Jos toivot, että kasvohoitosi on elämys, hemmottelua ja rentoutumista ylellisellä ja tehokkaalla vegaanisella ekosertifioidulla luonnonkosmetiikalla, on Unna Nordic valintasi.
Unna Nordicilla tehtävissä hoidoissa yhdistyvät luonnon tehokkaimmat raaka-aineet rentouttavaan kaikkia aisteja hellivään metsäiseen hoitokokonaisuuteen.

Jos taas odotat kasvohoidoltasi vielä enempi tehoja ja apua ikääntymisen merkkeihin tai iho-ongelmiin, niin medikaalinen BTB13 on valintasi. BTB13 -sarjassa yhdistyvät viimeisin tiede ja luonnollinen puhtaus.
Suomalaisen tutkijaryhmän kehittämä patentoitu BTB13-yhdiste aktivoi ihon omia kantasoluja tuottamaan uusia terveitä ihosoluja. Tämän tehokkaan BTB13-yhdisteen ja antioksidanttien, puhtaiden vitamiinien avulla, BTB13-kasvohoidoissa pääsemme tehokkaasti vaikuttamaan ihon ongelmiin ja ikääntymisen merkkeihin. 

Kaikki Hyvänolon hoitola Kajon kasvohoidot ja erikoiskasvohoidot sisältävät aina paljon kosketusta, lämpöä, hemmottelua, koska kosketus ja rentoutuminen tekee ihmeitä.

Tervetuloa ihoasi, mieltäsi ja aistejasi helliviin kasvohoitoihin!


Kasvohoidot

Kasvohoitoaikaa varatessa sinun ei tarvitse tietää mitä ihosi tarvitsee tai kummalla sarjalla haluat hoitosi toteutettavan, valitset vain minkä pituisen hoidon haluat ja loput räätälöimme yhdessä hoidon aluksi.


Peruskasvohoito, 45 min

Tämä on perinteinen hemmotteleva kasvohoito , joka sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, kosteutuksen, hieronnan, naamion ja sinulle sopivat loppuvoiteet. Se voidaan räätälöidä ihosi tilanteen ja toiveidesi mukaisesti kosteuttavaksi, puhdistavaksi, tasapainottavaksi tai kiinteyttäväksi.


Kasvohoito, 60 min

Kasvohoitoon voidaan tuoda tehoja puhdistavalla ultraäänellä tai timanttihiontalaitteella, tehdä mekaaninen puhdistus tai poistaa miiliumeja kuitenkaan unohtamatta hemmottelua ja rentoutusta. Hoito sisältää vähintään alkupuhdistuksen, kuorinnan, kosteutuksen, hieronnan, naamion ja sinulle sopivat loppuvoiteet ja mitä muuta ehdimmekään 60 minuutissa kasvojesi ihon hyväksi tekemäänkään.


Kajon Kasvohoito, 75 min

Hoito on oikea tehopaketti, joka räätälöidään ihosi tilanteen tai toiveidesi mukaiseksi. Hoitoon voidaan tuoda tehoja puhdistavalla ultraäänellä, hoitavalla ultraäänellä, neulattomalla mesoterapialla tai timanttihiontalaitteella, tehdä pidempää mekaanista puhdistusta tai poistaa miliumeja kuitenkaan unohtamatta hemmottelua ja rentoutusta. Hoito sisältää vähintään alkupuhdistuksen, kuorinnan, kosteutuksen, hieronnan, naamion ja sinulle sopivat loppuvoiteet ja mitä muuta ehdimmekään 75 minuutissa kasvojesi ihon hyväksi tekemäänkään.


Kajon Täydellinen kasvohoito, 90min

Hoitolamme perusteellisin ja hemmottelevin kasvohoito, joka räätälöidään ihosi tilanteen tai toiveidesi mukaiseksi. Hoitoon voidaan tuoda tehoja puhdistavalla ultraäänellä, hoitavalla ultraäänellä, neulattomalla mesoterapialla tai timanttihiontalaitteella, tehdä mekaaninen puhdistus, poistaa miiliumeja, tehostaa hoitoa kivuttomalla Led-valohoidolla, poistaa häiritseviä iho karvoja sokerilla tai vaikka värjätä kulmat ja ripset. Hoito sisältää vähintään alkupuhdistuksen, kuorinnan, kosteutuksen, seerumit, pitkän hieronnan, naamion, sinulle sopivat loppuvoiteet ja kaiken mitä ehdimmekään 90 minuutin aikana kasvojesi ihon ja mielesi hyväksi tekemään.

Hoito on taatusti ihanan rentouttava ja täydellinen lahjaidea!Erikoiskasvohoidot

Erikoiskasvohoidot on tietyn tyylisille ihoille tai räätälöity auttamaan johonkin tiettyyn ihon haasteeseen. Näissäkään hoidoissa ei unohdeta Kajon ”tavaramerkkiä” kosketuksen voimaa ja pientä hemmottelua!


Tehokosteutus erikoiskasvohoito – Syväkosteutusta kuivalle iholle, 75 min

Janoiselle iholle räätälöity syväkosteuttava ja ihoa täyteläistävä kasvohoito.
Ihanteellinen syksyisin valmistamaan ihoa kylmälle ja talvella kosteuttamaan kylmän ilman kuivattamaa ihoa. Sopii myös hyvin rentouttavaksi ja heleyttäväksi kasvohoidoksi ennen tärkeää päivää!

Hoito sisältää kaksoipuhdistuksen, entsymaattisen kuorinnan, ihon kosteutuksen hoitovesillä, seerumin imeytyksen laitteella, led-valohoidon, silmänympärysnaamion, kasvonaamion yksilöllisillä tehoaineilla sekä hieronnan.


Pro-Age erikoiskasvohoito – Kiinteyttävä ja Heleyttävä kasvohoito aikuiselle iholle, 75 min

Ihoa kiinteyttävä kasvohoito uudistaa ja aktivoi ihosoluja, edistää ihon kimmoisuutta, kosteuttaa ja palauttaa ihon nuorekkaan hehkun.

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, AHA-happokuorinnan, tarvittavat seerumit hoitavallaultraäänellä imeytettynä, led-valohoidon, hoitoöljyn, hieronnan, silmänympärysvoiteen ja pro-age-kasvonaamion yksilöllisillä tehoaineilla ja hoitovoiteet.


Syväpuhdistus erikoiskasvohoito – puhdistava ja tasapainottava kasvohoito epäpuhtaalle iholle, 90min

Seka-, rasvaisen ja epäpuhtaan ihon puhdistava kasvohoito tasapainottaa talineritystä, eliminoi ihotulehdusta ja kirkastaa ja heleyttää ihoa.

Hoito sisältää kaksoispuhdistuksen, PHA-happokuorinnan, ultraäänipuhdistuksen ja/tai mekaanisen ihonpuhdistuksen, tehoseerumi, led-valohoidon ja hoitoöljy, silmänympärysvoiteen ja rauhoittavan kasvonaamion yksilöllisillä tehoaineilla, kevyen hieronnan ja hoitovoiteet.


Nuoren ihon kasvohoito, 60 min

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, hieronnan, naamio ja sinulle sopivat loppuvoiteet sekä opastuksen ihon hoitoon. Hoito räätälöidään ihosi tarpeiden ja toiveidesi mukaisesti. Tämä sopii hyvin nuorelle, ensimmäisiä kertoja kasvohoitoon tulevalle, joka tarvitsee hieman opastusta ihon hoidossa. Tarvittaessa hoito sisältää mekaanisen ihonpuhdistuksen.


Miesten kasvohoito, 60 min

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, hieronnan, naamion ja sinulle sopivat loppuvoiteet. Hoito räätälöidään ihosi tarpeiden ja toiveidesi mukaisesti. Hoito sisältää tarvittaessa mekaanisen ihonpuhdistuksen tai timanttihionnan.


Taimi C-vitamiini kasvohoito – kasvohoito samealle ja väsyneelle iholle, 60 min

Tämä hoito on kirkastava ja uudistava c-vitamiini tehohoito. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, c-vitamiini seerumin, hieronnan, naamion ja sinulle sopivat loppuvoiteet.  Hoitolassa aloitettu c-vitamiini tehokuuri jatkuu kotona aamuin ja/tai illoin kuurin loppuun asti. Hoito kirkastaa ihoa, sen väri parantuu ja se aktivoi kollageenin tuotantoa. Tulokset näkyvät 3-4 viikon kuluttua hoidon aloituksesta. Hoito sisältää Unna Nordicin Taimi c-vitamiini seerumin kotihoitotuotteeksi.Laitehoidot


Timanttihionta, 60 min

Timanttihionta uudistaa, puhdistaa ja kirkastaa ihoa sekä tasoittaa ihon väriä. Hoito poistaa tehokkaasti ihon pinnalta kuollutta ihosolukkoa, puhdistaa ihohuokosia ja stimuloi paikallista verenkiertoa. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, timanttihionnan, ihon kosteutuksen, seerumin, hieronnan, naamion, ja sinulle sopivat loppuvoiteet. Timanttihiontaa ei tehdä Roaccutan-, antibiootti- tai kortisonikuurien aikana, tai mikäli iholla on runsaasti märkiviä näppyjä tai psoriasis.         


Ultraäänipuhdistus, 70 min

Ultraäänipuhdistus kuorii, syväpuhdistaa ja heleyttää ihoa hellävaraisesti ultraäänivärähtelyn avulla.  Sopii hyvin epäpuhtauksia sisältävälle iholle sekä herkälle ja couperosaiholle. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, ultraäänikuorinnan, tehoaineiden imeytyksen ultraäänellä, hieronnan, naamion, ja sinulle sopivat loppuvoiteet. Hoitoa ei suositella raskaana oleville tai jos sinulla on sydämentahdistin.


Hyvänolon hoitola Kajo