Kasvohoidot

Huom! Hinnasto ja palvelukuvaukset päivitetty 1.2.2023. Jos sinulla on lahjakortti johonkin kasvohoitoon, jonka kuvausta ja hintaa et löydä, ole yhteydessä hoitolaan puhelimitse tai sähköpostilla, niin katsotaan mikä hoito vastaa parhaiten lahjakorttiasi.

Mitä toivot kasvohoidoltasi?

Hoitolassa on käytössä kaksi ihanaa suomalaista hoitolakosmetiikkasarjaa; Unna Nordic ja BTB13.

Jos toivot, että kasvohoitosi on elämys, hemmottelua ja rentoutumista ylellisellä ja tehokkaalla vegaanisella ekosertifioidulla luonnonkosmetiikalla, on Unna Nordic valintasi.
Unna Nordicilla tehtävissä hoidoissa yhdistyvät luonnon tehokkaimmat raaka-aineet rentouttavaan kaikkia aisteja hellivään metsäiseen hoitokokonaisuuteen.

Jos taas odotat kasvohoidoltasi vielä enempi tehoja ja apua ikääntymisen merkkeihin tai iho-ongelmiin, niin medikaalinen BTB13 on valintasi. BTB13 -sarjassa yhdistyvät viimeisin tiede ja luonnollinen puhtaus.
Suomalaisen tutkijaryhmän kehittämä patentoitu BTB13-yhdiste aktivoi ihon omia kantasoluja tuottamaan uusia terveitä ihosoluja. Tämän tehokkaan BTB13-yhdisteen ja antioksidanttien, puhtaiden vitamiinien avulla, BTB13-kasvohoidoissa pääsemme tehokkaasti vaikuttamaan ihon ongelmiin ja ikääntymisen merkkeihin. 

Kaikki Hyvänolon hoitola Kajon kasvohoidot ja erikoiskasvohoidot sisältävät aina paljon kosketusta, lämpöä, hemmottelua, koska kosketus ja rentoutuminen tekee ihmeitä.

Tervetuloa ihoasi, mieltäsi ja aistejasi helliviin kasvohoitoihin!


Kasvohoidot

Kasvohoitoaikaa varatessa sinun ei tarvitse tietää mitä ihosi tarvitsee tai kummalla sarjalla haluat hoitosi toteutettavan, valitset vain minkä pituisen hoidon haluat ja loput räätälöimme yhdessä hoidon aluksi.


Peruskasvohoito, 45 min

Tämä on perinteinen hemmotteleva kasvohoito , joka sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, kosteutuksen, hieronnan, naamion ja sinulle sopivat loppuvoiteet. Se voidaan räätälöidä ihosi tilanteen ja toiveidesi mukaisesti kosteuttavaksi, puhdistavaksi, tasapainottavaksi tai kiinteyttäväksi.


Kasvohoito, 60 min

Kasvohoitoon voidaan tuoda tehoja puhdistavalla ultraäänellä tai timanttihiontalaitteella, tehdä mekaaninen puhdistus tai poistaa miiliumeja kuitenkaan unohtamatta hemmottelua ja rentoutusta. Hoito sisältää vähintään alkupuhdistuksen, kuorinnan, kosteutuksen, hieronnan, naamion ja sinulle sopivat loppuvoiteet ja mitä muuta ehdimmekään 60 minuutissa kasvojesi ihon hyväksi tekemäänkään.


Kajon Kasvohoito, 75 min

Hoito on oikea tehopaketti, joka räätälöidään ihosi tilanteen tai toiveidesi mukaiseksi. Hoitoon voidaan tuoda tehoja puhdistavalla ultraäänellä, hoitavalla ultraäänellä, neulattomalla mesoterapialla tai timanttihiontalaitteella, tehdä pidempää mekaanista puhdistusta tai poistaa miliumeja kuitenkaan unohtamatta hemmottelua ja rentoutusta. Hoito sisältää vähintään alkupuhdistuksen, kuorinnan, kosteutuksen, hieronnan, naamion ja sinulle sopivat loppuvoiteet ja mitä muuta ehdimmekään 75 minuutissa kasvojesi ihon hyväksi tekemäänkään.


Kajon Täydellinen kasvohoito, 90min

Hoitolamme perusteellisin ja hemmottelevin kasvohoito, joka räätälöidään ihosi tilanteen tai toiveidesi mukaiseksi. Hoitoon voidaan tuoda tehoja puhdistavalla ultraäänellä, hoitavalla ultraäänellä, neulattomalla mesoterapialla tai timanttihiontalaitteella, tehdä mekaaninen puhdistus, poistaa miiliumeja, tehostaa hoitoa kivuttomalla Led-valohoidolla, poistaa häiritseviä iho karvoja sokerilla tai vaikka värjätä kulmat ja ripset. Hoito sisältää vähintään alkupuhdistuksen, kuorinnan, kosteutuksen, seerumit, pitkän hieronnan, naamion, sinulle sopivat loppuvoiteet ja kaiken mitä ehdimmekään 90 minuutin aikana kasvojesi ihon ja mielesi hyväksi tekemään.

Hoito on taatusti ihanan rentouttava ja täydellinen lahjaidea!Erikoiskasvohoidot

Erikoiskasvohoidot on tietyn tyylisille ihoille tai räätälöity auttamaan johonkin tiettyyn ihon haasteeseen. Näissäkään hoidoissa ei unohdeta Kajon ”tavaramerkkiä” kosketuksen voimaa ja pientä hemmottelua!


Tehokosteutus erikoiskasvohoito – Syväkosteutusta kuivalle iholle, 75 min

Janoiselle iholle räätälöity syväkosteuttava ja ihoa täyteläistävä kasvohoito.
Ihanteellinen syksyisin valmistamaan ihoa kylmälle ja talvella kosteuttamaan kylmän ilman kuivattamaa ihoa. Sopii myös hyvin rentouttavaksi ja heleyttäväksi kasvohoidoksi ennen tärkeää päivää!

Hoito sisältää kaksoipuhdistuksen, entsymaattisen kuorinnan, ihon kosteutuksen hoitovesillä, seerumin imeytyksen laitteella, led-valohoidon, silmänympärysnaamion, kasvonaamion yksilöllisillä tehoaineilla sekä hieronnan.


Pro-Age erikoiskasvohoito – Kiinteyttävä ja Heleyttävä kasvohoito aikuiselle iholle, 75 min

Ihoa kiinteyttävä kasvohoito uudistaa ja aktivoi ihosoluja, edistää ihon kimmoisuutta, kosteuttaa ja palauttaa ihon nuorekkaan hehkun.

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, AHA-happokuorinnan, tarvittavat seerumit hoitavallaultraäänellä imeytettynä, led-valohoidon, hoitoöljyn, hieronnan, silmänympärysvoiteen ja pro-age-kasvonaamion yksilöllisillä tehoaineilla ja hoitovoiteet.


Syväpuhdistus erikoiskasvohoito – puhdistava ja tasapainottava kasvohoito epäpuhtaalle iholle, 90min

Seka-, rasvaisen ja epäpuhtaan ihon puhdistava kasvohoito tasapainottaa talineritystä, eliminoi ihotulehdusta ja kirkastaa ja heleyttää ihoa.

Hoito sisältää kaksoispuhdistuksen, PHA-happokuorinnan, ultraäänipuhdistuksen ja/tai mekaanisen ihonpuhdistuksen, tehoseerumi, led-valohoidon ja hoitoöljy, silmänympärysvoiteen ja rauhoittavan kasvonaamion yksilöllisillä tehoaineilla, kevyen hieronnan ja hoitovoiteet.


Nuoren ihon kasvohoito, 60 min

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, hieronnan, naamio ja sinulle sopivat loppuvoiteet sekä opastuksen ihon hoitoon. Hoito räätälöidään ihosi tarpeiden ja toiveidesi mukaisesti. Tämä sopii hyvin nuorelle, ensimmäisiä kertoja kasvohoitoon tulevalle, joka tarvitsee hieman opastusta ihon hoidossa. Tarvittaessa hoito sisältää mekaanisen ihonpuhdistuksen.


Miesten kasvohoito, 60 min

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, hieronnan, naamion ja sinulle sopivat loppuvoiteet. Hoito räätälöidään ihosi tarpeiden ja toiveidesi mukaisesti. Hoito sisältää tarvittaessa mekaanisen ihonpuhdistuksen tai timanttihionnan.Ayurvedinen kasvohoito:

Nyt hoitolasta saatavilla kokonaisvaltainen ayurvedan tietotaitoon ja luonnon parhaimpiin raaka-aineisiin pohjautuva Lakshmi-kasvohoito!

Hoito toteutetaan italialaisella Lakshmi-luonnonkosmetiikkasarjalla, joka tarjoaa tuloksellista kauneutta ja hyvinvointia eettisin ja ekologisin arvoin. Lakshmissa yhdistyy vuosituhansia vanhan Ayurvedan tietotaito, luonnon parhaimmat raaka-aineet, aromaterapia ja nykyaikainen vihreä teknologia.


Lakshmi-kasvohoito , 75min

Tämä hoito pitää kokea!

Lakshmi kasvohoito perustuu ayurvediseen, kokonaisvaltaiseen ajattelutapaan, jossa ihminen huomioidaan kokonaisuutena, osana ympäristöään, molempia kunnioittaen. Kasvohoidon tavoitteena onkin ihonhoidon lisäksi tasapainottaa mieltä ja kehoa saavuttaakseen kokonaisvaltaisen hyvänolon tunteen

Ayurvedassa hoito perustuu kolmeen erilaiseen kehotyyppiin eli doshaan; vata, pitta, kapha, joista jokaisella kehotyypillä on omanlainen keho ja mieli yksilöllisine tarpeineen. Meissä kaikissa on enemmän tai vähemmän kaikkien kehotyyppien piirteitä ja kehotyyppi määritelläänkin sen mukaan, jonka ominaisuuksia sinulla on eniten.

Ayurvedan mukaan kasvot ovat kehosi peili. Tasapainottaaksemme kehoa, kasvohoito ja suositeltavat kotihoitotuotteet valitaan ayurvedisen ihotyyppisi mukaan;

Vata – kuivalle, ohuelle ja elottomalle iholle

Pitta – herkälle, punoittavalle ja kuivalle iholle

Kapha – rasvaiselle ja sekaiholle

Huom! Käytämme iho- ja kehotyypin määrittämisessä etukäteen sähköpostilla lähetettyä esitietolomaketta, joten täytäthän sen huolella, kiitos!

Hoito sisältää lyhyen jalkahieronnan, alkupuhdistuksen, kuorinnan, seerumin, ihotyypillesi sopivan kasvohieronnan, naamion, käsi- tai päähieronnan naamion aikana ja hoitovoiteen.Laitehoidot


Timanttihionta, 60 min

Timanttihionta uudistaa, puhdistaa ja kirkastaa ihoa sekä tasoittaa ihon väriä. Hoito poistaa tehokkaasti ihon pinnalta kuollutta ihosolukkoa, puhdistaa ihohuokosia ja stimuloi paikallista verenkiertoa. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, timanttihionnan, ihon kosteutuksen, seerumin, hieronnan, naamion, ja sinulle sopivat loppuvoiteet. Timanttihiontaa ei tehdä Roaccutan-, antibiootti- tai kortisonikuurien aikana, tai mikäli iholla on runsaasti märkiviä näppyjä tai psoriasis.         


Ultraäänipuhdistus, 60 min

Ultraäänipuhdistus kuorii, syväpuhdistaa ja heleyttää ihoa hellävaraisesti ultraäänivärähtelyn avulla.  Sopii hyvin epäpuhtauksia sisältävälle iholle sekä herkälle ja couperosaiholle. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, ultraäänikuorinnan, tehoaineiden imeytyksen ultraäänellä, hieronnan, naamion, ja sinulle sopivat loppuvoiteet. Hoitoa ei suositella raskaana oleville tai jos sinulla on sydämentahdistin.


Ditelle 900 -laitehoidot

Suomessa valmistettu ja kehitetty Ditelle 900 sisältää erilaisia ultraääni ja sähköhoitomuotoja kasvojen ja vartalon (eivät aukea vielä Kajon valikoimaan) tulokselliseen hoitoon. Hoidot voidaan tehdä ultraäänellä, interferenssivirralla, stimulaatiovirralla, mikrovirralla tai näitä hoitomuotoja yhdistelemällä. Näillä hoitomuodoilla voidaan hoitaa ja häivyttää ihon vanhenemismuutoksia, tehdä kasvolihasjumppaa eli ’veitsettömiä kasvojenkohotuksia’, imeyttää tehoaineita sekä stimuloida ja tehostaa ihon kaikkien osa-alueiden toimintaa.

Parhaimmat hoitotulokset saavutetaan sarjahoidoilla 2 viikon välein.

Otathan huomioon Ditelle 900 -hoidot ovat hyvin turvallisia, mutta ne ei sovi seuraavissa tapauksissa: 

  • Akuutit tulehdukset, kuume
  • Tulehdus, ihomuutokset, ihotaudit tai avohaavat hoitoalueella
  • Metalliset implantit hoitoalueella, tekonivel virran vaikutusalueella
  • Pahanlaatuiset kasvaimet (syöpäpotilailla lääkärin suostumus)
  • Sydämentahdistin, sydänvika
  • ulkopuolisesti tuodut aineet hoitoalueella (esim. mesolangat, täyteaineet, puudutusaine)
  • Raskaus
  • Epilepsia

Ditelle hoitava ultraääni, 60 min

Lempeä kaikille ihotyypeille sopiva hoitava ultraääni on ihoa kirkastava ja elvyttävä kasvohoito.  Ultralla pystytään vaikuttamaan solukalvojen läpäisevyyteen, jolloin aktiiviaineet saadaan imeytymään tehokkaammin ja kuona-aineita poistumaan hoitoalueelta. Ultraääni myös rentouttaa jännittyneitä lihaksia ja lievittää kipua.Iho kirkastuu, aineenvaihdunta vilkastuu ja ihon kimmoisuus lisääntyy. Hoidon jälkeen iho on elinvoimaisempi.

Hoito sisältää ihon puhdistuksen, kuorinnan, ihon kosteutuksen, seerumin, hoitavan ultraäänen kosteuttavan naamion, hieronnan ja loppuvoiteet.


Ditelle neulaton mesoterapia, 60 min

Neulaton mesoterapia on ultran ja elektroporaation yhdistelmä, joka parantaa solukalvojen läpäisevyyttä ja sen ansiosta hoitavat aktiiviaineet imeytyvät ihoon tehokkaasti. Hoidon ansiosta verenkierto vilkastuu, kuona-aineet poistuvat kehosta tehokkaamminja kudos kiinteytyy. Kasvojen iho on hoidon jälkeen näkyvästi kimmoisampi ja virkistynyt.

Hoitoa suositellaan aikuisemmalle iholle.

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, seerumin, neulattoman mesoterapian, hieronnan ja loppuvoiteet


Ditelle lifting kasvolihasjumppa, 45 min

Lihasstimulaatiovirta aktivoi kasvolihaksia antaen useita selvästi havaittavia lihassupistuksia hoidettavaan lihakseen. ”Kasvolihasjumppa” vastaa normaalia lihasharjoittelua ja on tehokas kasvojen kiinteytyshoito. Sitä käytetään myös kasvojen lihasten vahvistamiseen sekä verenkierron ja aineenvaihdunnan vilkastuttamiseen. Stimulaatiovirtahoito voidaan tehdä joko koko kasvoille tai kasvojen osa-alueille: yläluomen kohottamiseen, poskiin, leukapieliin ja kaksoisleukaan. 

Hoito sisältää ihonpuhdistuksen, seerumin, kasvolihasjumpan, loppuvoiteen

Hoitoja suositellaan sarjahoitoina. Hoitokertojen määrä riippuu hoitokohteen ongelmasta. Yleensä suositellaan noin 5-10 kerran hoitosarjaa 1-2krt/vko ja sen jälkeen ylläpitohoitoja kerran kuukaudessa.


Ditelle erikoiskasvohoito, 90 min

Hoito on tarkoitettu ihon haasteisiin, kuten acne, couperosa tai kuiva ihoisille ja se räätälöidään ihon tarpeiden mukaan. Hoito tasapainottaa, rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa.

Hoito sisältää alkupuhdistus, kuorinnan, imeytyksen ja aineenvaihdunnan herättelyn ultraäänellä, paikallisen erikoishoidon stimulaatiovirralla ongelmakohdille, tilanteeseen sopivan hieronnan, hoitonaamio ja loppuvoiteet.


Ditelle premiumhoito, 120 min

Premiumhoito on aivan täydellinen hoito aikuisemmalle iholle, joka häivyttää ihon pintajuonteita, elvyttää, kiinteyttää, kosteuttaa ja saa ihosi näyttämään heleämmältä.

Hoito sisältää puhdistuksen, kuorinnan, seerumin imeytyksen hoitavalla ultraäänellä tai yhdistelmähoidolla, silmänympäryshoidon tai huultenympäryshoidon, lifting kasvolihasjumpan, naamion, rentouttava hieronnan ja loppuvoiteet.


Ditelle silmänympärys- tai huultenympäryshoito

Näitä hoitoja et voi varata yksinään vaan ainoastaan jonkun kasvohoidon lisäpalveluna.

Silmänympärys- ja huultenympäryshoito tehdään Ditelle 900-laitteen HV-virralla. Se sopii hoitamaan kasvojen herkkiä alueita, kuten silmien- ja huultenympärysihoa. Sen avulla voidaan hoitaa tummia silmänalusia, poistaa turvotusta silmänympärysiholta tai tasoittaa silmien- tai huultenympärysihon ryppyjä ja juonteita


Hyvänolon hoitola Kajo